Szempilla építés

1-6D-ig

 

13.000 Ft – 20.500 Ft

Ragyogó szempillák, melyek elvarázsolják a tekinteteket.
Most csak egy pillantásnyira vagy tőlük!

Uv technológia, professzionális alapanyagok!

Sminktetoválás, szemöldök/ szemhéj/ ajak. 25.000 Ft – 50.000 Ft

Ne várj tovább!

Legyen szó sűrűbb, hosszabb vagy éppen dúsabb szempillákról: mi segítünk elérni álmaid tekintetét.

1D-6D-ig technika

Az 1D-től 6D-ig terjedő szempillaépítési technikák a volumentechnikához tartoznak, amelyek különböző mértékben adják meg a dús, tömött hatást. Az „1D” és „6D” kifejezések a szemöldökönként felhasznált mesterséges szempillák számát jelzik. Itt az „D” az angol „dimension” (dimenzió) rövidítése, amely a dimenziók számát jelöli.

  1. 1D: A „1D” technika során minden természetes szempillára egyetlen mesterséges szempilla kerül felhelyezésre. Ez a legtermészetesebb hatású technika, amely csak minimális dúsítást és hosszabbítást biztosít.
  2. 2D: A „2D” technika esetében minden természetes szempillára két mesterséges szempilla kerül felhelyezésre. Ez már jelentős dúsítást és kissé markánsabb megjelenést eredményez.
  3. 3D: Ez a technika három mesterséges szempillát alkalmaz természetes szempillaonként. A 3D hatás már elég markáns, de még mindig természetesnek hat.
  4. 4D: A „4D” technika során minden természetes szempillára négy mesterséges szempilla kerül felhelyezésre, ami egy még dúsabb és tömörebb megjelenést eredményez.
  5. 5D: A „5D” esetében minden természetes szempillára öt mesterséges szempilla kerül felhelyezésre. Ez tovább növeli a dúsítást és a volument, kifejezetten jelentős hatást adva.
  6. 6D: Ez a legdúsabb technika a felsorolásban, amely hat mesterséges szempillát alkalmaz természetes szempillaonként. A 6D technika kifejezetten extravagáns és feltűnő megjelenést eredményez.

Minél magasabb a „D” szám, annál dúsabb és feltűnőbb hatást érhetünk el a szempillákkal.

Pasarét Beauty Studió

Kapcsolat

+36309258396

Itt vagyunk

1026 Budapest, Pasaréti út 45.

Írj nekünk