Kéz és lábápolás

Manikűr
Gél lakk
Shellac
Erősített gél lakk
Épített műköröm
Pedikűr

Hagyd, hogy körmöd beszéljen önmagáért – mert a szépségük valóban csodálatra méltó! Az ápolt és gyönyörű körmök nem csupán egy részei a megjelenésednek, hanem valódi művészetet hordoznak magukban.

Áraink:

  • Manikűr: 3000-5000-ig
  • Gél lakk, Shellac, erősített gél lakk: 7500-9500-ig
  • Épített műköröm: 9500-15000-ig
  • Pedikűr: 6500-12500-ig

Ne várj tovább!

Élvezd az ápolt körmök által nyújtott önbizalmat és eleganciát, melyek minden pillanatban ragyogni fognak. 

 

Szalonunk a garancia, hogy körmöd mindig csodálatra méltó legyen.

**1. Egészség és higiénia:** A kéz- és lábápolás alapvető fontosságú az egészség és higiénia szempontjából. Az ápolt kéz- és lábköröm,  csökkenti a kórokozók megtelepedésének esélyét, így minimalizálva a betegségek és fertőzések kockázatát.

**2. Megjelenés:** Az ápolt kéz és láb megjelenése közvetlenül hatással van az önbizalomra és az általános megítélésre.

**3. Professzionalizmus:** Számos szakmában, például az üzleti vagy az egészségügyi területen, az ápolt kéz és láb fontossága kiemelkedő. Az ápolt megjelenés egyértelmű jele annak, hogy valaki törődik a részletekkel és elkötelezett a professzionalizmus mellett.

**4. Relaxáció ** A kéz- és lábápolás nemcsak a fizikai egészséget és megjelenést javítja, hanem lehetőséget is nyújt a relaxációra is. Egy kellemes manikűr vagy pedikűr folyamatában kikapcsolódhatsz, ellazulhatsz, és időt szánhatsz saját magadra.

**5. Az összhatás:** Az ápolt kéz és láb az öltözködés és stílus megkoronázása. Akár elegáns, akár sportos, az ápolt megjelenés mindig hozzáad az összképhez.

Pasarét Beauty Studió

Kapcsolat

+36309258396

Itt vagyunk

1026 Budapest, Pasaréti út 45.

Írj nekünk